Познато кога ќе биде погребана Марина Туцаковиќ

Loading...

Како што е наведено на сајтот „ЈКП Погребни услуги“, Марина ќе биде погребана во среда на 29 септември во 12:30 часот на Новите гробишта во Белград.
Инаку, последната желба на Марина била да биде погребена до неговиот син Милош на Новите гробишта, а не во Алејата на заслужени граѓани.
Да потсетиме, Марина пред 13 години на 1 декември го изгуби својот син Милош Радуловиќ. Марина го пронашла Милош мртов во семејната куќа во центарот на Белград, а бил погребан три дена подоцна на Новите гробишта. Синот на Марина и Александар починал изненадувачки, а за својот најболен ден во животот Марина проговори само еднаш.

loading...
Loading...