Познат македонски водител приведен во Србија– го снимал сексот со 21 годишно момче, по што бил уценуван

Loading...

Наш познат водител на едно од македонските радија бил притворен во Србија, откако претходно, го снимал сексуалниот однос со 21 годишно момче од Нови Сад, објавува Либертас.
Информацијата, кои како што пишува Ливертас е потврдена и од српската полиција, а македонскиот водител од саботата е во притвор поради уцена и злоупотреба на профил на facebook. 
Водителот кон крајот на минатата година, стапил во контакт со Димитрије Д.. По втората средба, како што вели Димитрије за Либертас, му ставил нешто во пијачката, по што имале сексуален однос, кој македонскиот водител го снимал со својот мобилен телефон. Потоа почнал да го уценува а ситуацијата отишла далеку, кога македонскиот водител отворил лажен профил на социјалните мрежи и на него објавил 10 секунди од порно снимката. Ова Димитрије го пријавил во полиција, а таа веднаш реагирала и го уапсила водителот. Либертас ја проверил информацијата и во македонското радио од каде добил одговор дека не знаат ништо но потврдиле дека од понеделникот истиот тој водител нема емисија.Наш познат водител на едно од македонските радија бил притворен во Србија, отка

loading...