Полициец под истрага зошто пpивел три полуголи модели (ВИДЕО)

Loading...

Клипот, гледале повеќе од 644.000 пати само на Инстаграм за само 12 саати насловот на видеото гласеше: „Дали ти се допаѓаат лоши девојки или добри девојки? Кој ќе нè спаси?“
Во продолжение, полицискиот службеник Бекер може да се види како седи на неговото полициско возило опкружен со моделите. Како што се слуша во клипот тие велат: „Благодарам, офицер Бил, што нè пушти да одиме“. „Службеникот Бил“ тогаш одговара: „Нема проблем, уживајте! Ми се допаѓа да ве штитам и да ве служам “.
Портпаролот на полицијата рече: „Во понеделникот, 7 октомври, Секторот беше запознаен со видеото објавено на социјалните медиуми.
Шефот на Ричард Климентс веднаш покрена истрага и го постави офицерот Вилијам Бекер во административната служба, додека во меѓувреме истрагата продолжува.

 

loading...