Полициски час од 19 часот во сабота, до вторник до 5 часот наутро?

Loading...

Полициски час од 19 часот во сабота, до вторник до 5 часот наутро?

Комисијата за заразни болести кој е доставила до Владата ваков предлог. Тие денеска расправале за должината на полицискиот час и кога да започне. Дали околу 14 часот во сабота или евентуално во 19 часот.

Рестораните и кафетериите се надеваа дека ќе се отворат овој викенс. Сите се подготвуваат за тоа. Но, последните инфирмации говорат дека дури после вторник повторно ќе се најде на маса за расправа на Комисијата ова прашање. До тогаш ќе останат затворени.

Владата сеуште се нема произнесено по ова мислење на Комисијата.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...