Полициско возило се преврте кај Велес

Loading...

Полициско возило излетало од патот и се превртело во близина на Велес.
Како што може да се види на фотографијата, местото на несреќата било обезбедено од полицијата, а сообраќајот се одвивал по една лента.

loading...
Loading...