Полицијата врши претрес во канцелариите на Јанева во СЈО и во домот во Гевгелија

Loading...

Специјалната обвинителка Катица Јанева со полициска придружба е однесена во СЈО, каде што во нејзино присуство полицијата врши претрес на во работните простории. Полицајци вршат претрес и во нејзиниот дом во Гевгелија.

loading...