Полицијата насилно ги тргна демонстрантите на МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА од раскрсниците

Loading...

Полицијата насилно ги тргна демонстрантите на МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА од раскрсниците. Се побрутално и понасилно се однесува полицијата кон демонтрантите од МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА. Зачудува и уште еден факт, нема ниту еден медиум. Пола ден пола Скопје е блокирано, но ниедна телевизија ниту весник или портал не пренесува. Нели е тоа чудно?
Денеска беа ангажирани околу 1000 полицајци. Погледне ги видеата и фотографиите подолу.

Кошкање на раскрсница. Иако најавено полицијата не дозволи да го оствариме правото на протест!

Gepostet von Filip T. Petrovski am Dienstag, 11. Dezember 2018

Gepostet von Dragan Ugrinovski am Dienstag, 11. Dezember 2018

Gepostet von Dragan Ugrinovski am Dienstag, 11. Dezember 2018

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...