Полицијата почна да приведува! Искршени прозорите на Собранието

Како што можеше да се претпостави полицијата започна да ја расчистува толпата која беше насилна вечерва пред Собранието на државава. Еве што се случува: …Има повредени полицајци, пред Собранието дојде … Продолжи со читање Полицијата почна да приведува! Искршени прозорите на Собранието