Полицијата чува 5 објекти поврзано со КОРОНА ВИРУСОТ!

Loading...

„МВР е ангажирано за 24 часовно обезбедување на еден објект на територија на СВР Скопје и на четири објекти на територија на Струмица каде што согласно насоките од Министерство за здравство луѓето се ставени во изолација, а се потенцијални носители на вирусот корона“, рече Чулев во Битола, каде што беше во работна посета.

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

ИНФОГРАФИК ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОРОНА ТУКА!!!

 

 

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...