Полничките манекенки се попопуларни во светот на модата

Loading...

И минатата 2017 година полничките девојки доминираа на модните писти.
Еве некои од дамите со малку повеќе килограми од вообичаено, кои се повеќе го освојуваат светот на модата…

Ешли Грејм – Тара Лин – Искра Лоренс

loading...