Поминаа тажни 40 дена: Не збореа со години со Џеј, а на неговиот гроб се појави и тој- немо стоеше со свеќата во рака!

Loading...

Денеска се навршуваат 40 дена од смртта на српскиот пејач со македонско потекло Џеј Рамадановски.
На гробот на пејачот денеска се собраа најблиските негови роднини, пријатели и соработници.
Меѓу нив беа и двете ќерки Ана и Марија, неговата сопруга, но и зетот на Џеј, пејачот Адил Максутовиќ.
Двајцата беа во центарот на вниманието со години бидејќи се шпекулираше дека не збореа откако Адил ја претепа сопругата која му е ќерка на Џеј.
По очекувањето да се појави на погребот, сега Адил дојде и на неговиот помен.

loading...