Популарноста на „The Big Bang Theory“

Loading...

„The Big Bang Theory“ е американска серија создадена од Чак Лор и Бил Пради, извршни продуценти на шоуто, заедно со Стивен Моларо, чија премиера беше на КБС на 24-ти септември 2007 година.
Шоуто е центрирано на пет карактери: цимерите Леонард Хофстад и Шелдон Купер, физичари вработени во Калифорнискиот институт за технологија. Пени, келнерка која сонува да стане актерка, инженерот Хауард Воловиц и астрофизичарот Раж Котрапали.
Интелектот на четирите момци е често во контраст со вештините и сфакањата на Пени, што ја прави серијата доста интересна.
По премиерата на третата сезона во 2009 година, „The Big Bang Theory“ е една од највисоко рангираните телевизиски серии во светот со преку 13 милиони гледачи ширум светот.
На 12 јануари 2011 година, Ес објави дека серијата е продолжена за дополнителни три години, со продолжување преку сезоните во 2013-14- та година.„The Big Bang Theory“ е американска серија создадена од Чак Ло

loading...
Loading...