Поради видео игра се обидел да ја силува и ја убил својата мајка!

Тринаесет годишниот Ноа Крукс од Ајова, бил обвинет за убиство и обид за силување на неговата мајка. Тој признал дека го сторил кривичното дело затоа што неговата мајка му ја зела видео играта бидејќи имал лоши оценки во училиште.
Судот ја преслушал снимката на момчето кое се јавило на итна медицинска служба, каде го признава убиство.
“Јас не се шегувам. Таа е мртва. Се плашам. Јас ја убив својата мајка со пиштол. Не знам зошто го направив тоа “, можело да се слушне во разговорот на момчето.
Крукс, кој сега има 14 години, бил обвинет за убиство и напад со намера за сексуална злоупотреба на 24-ти март 2012 година.
Во текот на разговорот со операторот за итни случаи, кој траел околу 10 минути, момчето го признало злосторството.
“Се чувствувам како лудак, а знам дека не сум. Мислам дека имам растројство од недостаток на внимание. Се обидов да ја силувам. Се обидов, но не можев. Кој се обидува да ја силува сопствената мајка? Мојот живот е завршен “, рекол Крукс на операторот.
“Би сакал тоа да беше само сон и да можам да се разбудам , да ја бакнам и прегрнам мајка ми”, рекло момчето.Тринаесет годишниот Ноа Крукс од Ајова, бил обвинет за убиство и обид за силување на неговата мајка. Тој признал дека

Пронајдете не на следниве мрежи: