Поради еден детаљ на фустанот на водителката емисијата била прекината, а таа добила отказ

Loading...

Откако пред екраните се појавила во ваков фустан, емисијата била прекината по што водителката добила отказ.
Една од најпопуларните водителки во Кувајт, 29-годишната Амал Ал Авади, водителка на многу познат квиз, се соочила со неверојатно обвинување.

Таа како и секогаш се појавила подготвена за својата работа, но овој пат била дочекана со критики бидејќи била облечена несоодветно за Рамазан.
Емисијата била прекината, но Амал не знаела во што погрешила.

loading...