„Поради зетот стражирам со пушка“: Саша Поповиќ проговори за наследничката

Loading...

Сузана Јовановиќ и Саша Поповиќ се појавиле на концертот на Марија Шерифовиќ, а како што истакнуваат не сакаат да ги експонираат наследниците бидејќи сакат да им пружат приватност.
„Ние се трудиме да ги изолираме од медиумите. Кога Сузана и јас сме толку експонирани, нека нашите деца живеат во својот мир и приватност. Ние мислиме дека тоа е еден нормален начин на воспитување на децата“ вели Саша, а Сузана додава:
„И сами се изјаснија дека не сакаат да бидат во јавност и да не се занимаваат со јавна професија. Сакаат да имат приватен живот во кругот на блиските пријатели“ вели Јовановиќ и додава дека како родител може да биде строга.


„Некогаш сум добра, но татко им попушта, па играме лош и добар полицаец“ вели пејачката.
Поповиќ вели дека иако попушта на нејзината ќерка не знае како се воспостави со нејзиниот партнер.
„Засега немаме зет, а кога ќе имаме ќе видиме како ќе се однесува. Па, така пушката на рамо и ќе стражирам“ вели директорот на продукцијата, а Јовановиќ додава:
„Многу зависи и од зетот“.
Инаку, ќерката на Саша и Сузана неодамна наполни 21 година и како што вели Јовановиќ нивната ќерка станала полнолетна и според американскиот закон па немаат обврски кон неа.

loading...