Поради неа ќе се разведеше од сопругата: Шабан беше во врска со оваа пејачка, а по неговата смрт се огласи и таа

Сите се простуваат од кралот на народната музика Шабан Шаулиќ. И оние кои го познавале и оние кои не го знаеле, и оние што го слушале, но и оние кои не знаат ниту една негова песна.
Од пејачот се прости и Ивона Неговановиќ Цуца, која испишала тажни зборови крај својата фотографија на која е тажна поради големата загуба.


„Факт е дека сум многу тажна и дека сакам сите да знаат дека страдам и дека не ми е добро“ – напишала Цуца на својот Фејсбук.

Loading...