Поранешниот мистер на Србија стана порно геј актер

Loading...

Васа Несторовиќ неодамна потпиша договор со “Lucas Entertainment” – американската продуценска куќа, која се занимава со снимање на порно геј фимови.
Со тоа и тој го започна снимањето на својот прв филм во кој го доби името Дамиен што одговара на описот кои за него го даваат неговите колеги кои го нарекуваат “мускулестиот Бог” .
Несторовиќ ги воодушеви сите во продуцентската куќа. Тој е многу убав и шармантен, неверојатно секси и маж со кој би сакале да се венчате – изјави креативниот директор за Несторовиќ.
 Васа Несторовиќ неодамна потпиша договор со “Lucas Entertainment” – американската продуценска куќа, која се занимава с

loading...