Поранешниот на Северина ја срамни со земја заедничката вила вредна 2,5 милиони евра

Loading...

Бизнисменот Милан Поповиќ пред три недели ја срамни со земја луксузната вила во која планирал да живее со поранешната сопруга Северина.
Имено „кралот на бакарот“ како што го нарекуваат многумина пред три недели до темел ја сруши луксузната вила вредна 2,5 милиони евра откако истата го потсетувала на пејачката.
Инаку двајцата откако се разведоа се во лоши односи и водат жестоки „битки“ на суд поради старателството на нивниот син Александар.

loading...