ПОРАЃАЈОТ НА Маја Беровиќ ќе чини 7.000 евра: На клиниката добива и ФРИЗЕР и соба за медитација

Пејачката нема да се породи во Србија
Пејачката Маја Беровиќ наскоро ќе влезе во деветтиот месец од бременоста, а како што пишува Блиц ќе се породи во луксузна клиника во Австрија.
Станува збор за клиника која на мајките им дава комплетно уживање, па така Маја ќе има фризер и соба за медитација.
– Таа живее на релација Белград-Грац, но бременоста ја водеше во Австрија. Породувањето во оваа клиника чини 7.000 евра, а во цената се вклучени трошоците за фризер, маникир и соба за медитација со воден тренинг пред и по породувањето. Изгледот на клиниката е зачудувачки, како оние од филмовите, па сосема е сигурно дека Маја ќе ужива во првите денови со синот – изјавил добро информиран извор за споменатиот медиум.

Пронајдете не на следниве мрежи: