Порно глумица од партијата на Берлускони: Нема од што да се срамам

Loading...

Фијорела Чекачи Рубино, кандидадот за амбасадор од партијата на Силвио Берлускони, глумела во порно филм.
Рубино ја играла главната улога во филмот кој го режирал Титно Браз, познат италијански режисер на еротски филмови. Таа вели дека нема од што са се срами и дека станува збор за филм во кој глумела пред 15 години.
Фијорела беше член во италијанскиот парламент во иминатите седум години, но дури сега е објавено дека била глумица во еротски филм. Таа тврди дека во 2006-тата година е запишана на листата на партијата заради заслугите, а не заради нејзиниот изгледот или актерскиот талент.
Британскиот дневник “Дејли телеграф” вели дека Рубино е само една од низата актерки, модели и девојки за забава кои влегоа во политиката под покровителство на Берлускони.
Во последната Влада на Берлускони за министер за родова рамноправност ја именуваше Мару Карфању, позната по фотографиите од списанијата за мажи.Фијорела Чекачи Рубино, кандидадот за амбасадор од партијата на Силвио Берлускони, глумела во порно филм.
Рубино ја играла главната улога в

loading...