Порно ѕвездата Алексис Тексас: Никако црни момци за мене, ве молам!

Loading...

Свесни сме за многуте комбинации помеѓу порно актерите и актерките во масовната порно индустрија. Но, понекогаш и во оваа професија се јавуваат некои „специфични желби“ околу кои се крева голема „фама“.
Па така и Алексис Тексас, една од најпознатите порно ѕвезди во светот, одбива да спие и соработува со црните момци. Таа едноставно се оградува од оваа идеја, а соработниците и нејзините продуценти се сомневаат дека тука станува збор за некои расистички проблеми од минатото, кои таа се обидува да ги потисне длабоко во себе. Дали е ова навистина ужасно расистички – или само дел од нејзиниот БРИЛИЈАНТЕН маркетиншки план, останува да видиме.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
Свесни сме за многуте комбинации помеѓу порно актерите и актерките во масовната порно индустрија. Но, понекогаш

loading...