Последен поздрав: Колегите на починатиот Александар по трагедијата (ВИДЕО)

Loading...
Минута турирање, болка, солзи и црни ленти: Колегите на починатиот Александар со последен поздрав по трагедијата (ВИДЕО)Во Кичево најискрено и длабоко сочуство кон најблиските, изразија сите учесници возачи на Кичево Круг со едноминутен молк на местото каде нивниот драг пријател и колега Александар Кочeвски трагично го загуби својот живот.
-Пријателе, секогаш ќе останеш во нашите срца. Искрено сочуство до семејството и најблиските, порачаа тие.
Со голема болка во срцето, солзи во очите и црни ленти на своите автомобили, колегите на прерано загинатиот Александар со минута турирање му дадоа поледна почит.
loading...