После долго време падна 7-ца на Лото! Среќниот добитник од Кичево освои вртоглава сума на пари

Вечерва се падна голема Лото добивка од 32.921.304 денари или над 500.000 евра на извлекувањето на среќните броеви.

После долго време падна 7-ца на Лото! Среќниот добитник од Кичево освои вртоглава сума на пари

Добитната комбинација е 2, 10, 11, 12, 24, 36, 37, а лото ливчето било уплатено во објект „Детелинка“ во Кичево.

Пронајдете не на следниве мрежи: