После кавгата на Северина со Игор и неговата сестра Таша на снашката и приреди шок

Loading...

Северина Којиќ изгуби уште еден важен следбеник на Инстаграм. Таа беше отследена од оваа социјална мрежа од нејзината золва Наташа Којиќ – Таша, сестра на нејзиниот сопруг Игор и ќерка на Кеба.


По скандалот и препукувањето со нејзиниот сопруг Игор на оваа социјална мрежа, Северина најпрвин ја отследија од Инстаграм нејзиниот свекор и свекрва Драган Којиќ Кеба и Оља Којиќ. Сега Наташа, со која пејачката имаше одлични релации исто така ја отстрани од листата на пријатели.
Иако не се знае од која точно причината зошто Тапа тоа го сторила, многумина претпоставуваат дека таа застанала на страната на родителите, па го следела нивниот потег од почит кон нив.

loading...