После 20 години, раскажува како киднапирањето ја спасило

Loading...

Кога имала 10 години, во предградието на Њујорк, Кејти Бирс била врзана и чувана во еден сандак, повеќе од две недели.
20 години подоцна, раскажува како токму тој немил настан и го спасил животот, кој прави да избегне семејно насилство.
Бирс е сега е 30-годишна мајка на две деца, со диплома по бизнис менаџмент, и работи со осигурување во Пенсилванија.
Нејзиното киднапирање привлече национално внимание во 1993-та година, кога се откриени детали од нејзиното киднапирање, и детали за злостaвувањето од нејзината мајка и сексуалното малтретирање од страна на очувот додека била малечка.
По признанието на киднаперот Џон Еспосито, Бирс била испратена во згрижувачко семејство, и израснала во удобен и пристоен дом во „Ист Хемптон“ заедно со четири полу браќа и сестри.Кога имала 10 години, во предградието на Њујорк, Кејти Бирс била врзана и

loading...
Loading...