После 5години брак, се разведе Роберт Билбилов

Loading...

Композиторот и пејач Роберт Билбилов и сопругата Ана, по речиси 5 години брак во кој го добија и синот Давид, одлучиле да се разделат.
Веќе извесно време заради несогласување, Ана со синот го напуштила семејниот дом во Карпош и заминала кај мајка и, вели извор за порталот Либертас, кој додава дека сега завршил и судскиот развод.Композиторот и пејач Роберт Билбилов и сопругата Ана, по речиси 5 години брак во кој го добија и синот Давид, одлучиле

loading...