Потпишување на Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Loading...

Следете го во живо потпишувањето на Протоколот за членство на Македонија во НАТО
Дваесет и деветте земји членки на Северно-атлантската алијанса денеска во седиштето на организацијата ќе го потпишат Протоколот за членството на Македонија во НАТО.
На официјалната церемонија ќе присуствува министерот за надворешни работи Никола Димитров.
Следете го настанот во живо ТУКА.

loading...