Потсетување: пратеничката Александрова вели дека нема мандат да го менува името на Македонија

Потсетување: пратеничката Александрова вели дека нема мандат да го менува името на Македонија. Потоа нешто се смени. Што ли е тоа?
Послушајте како вели дека референдумот е неуспешен и никој немал право да го менува името…

Пратеничката Александрова кога говореше дека нема мандат да го промени името на Република Македонија.

Gepostet von Александар Македонски am Montag, 7. Januar 2019

Loading...