Почина млад македонски пејач

Loading...

Денес неочекувано почина фолк пејачот Емрах Мехмеди од Дебар.
Емрах животот го изгуби во несреќен случај, паѓајки од скеле.
Емрах важеше за млад и надежен пејач, имаше големи планови во неговата кариера кои за жал останаа нереализирани. Зад него остави мали дечиња и сопруга.

loading...