Почина познатиот пејач Момо Николоски

Македонскиот пејач, Момо Николоски ја загуби битката со тешката болест. Тажната вест на Фејсбук ја објави неговата сопруга, а семејството и пријателите праќаат пораки со сочувство.
Валбурга редовно информираше и за здравствената состојба на Момо при неговата хоспитализација, бараше помош и поддршка, но Момо го загуби животот.

 

Loading...