Почина професорот и неврохирург Илија Панговски

Loading...
По кратко боледување почина проф.др. Илија Панговски. Комеморацијата по повод животот и делото на проф. Панговски ќе се одржи во среда во 11 часот во просториите на Деканатот на Медицинскиот факултет.
Посмртните останки ќе бидат изложени во четврток од 12 до 13 часот на гробиштата Бутел.
loading...