Почина Синан Сакиќ

Loading...

Популарниот пејач Синан Сакиќ ја загуби битката со болеста која ја водеше подолг период.
Како што пишуваат српските медиуми пејачот почина на денот кога требало да му го соопштат датумот за трансплантација на црниот дроб.


Лекарите 24 часа се грижеа за пејачот и семејството не ја загуби ниту последната надеж, но сепак последната битка Сакиќ ја загуби во текот на вчерашниот ден

loading...