Почина Јапонецот, кој намерно го ширеше новиот коронавирус

Loading...

Јапонецот од градот Гамагори, кој намерно го ширеше Ковид-19 почина во болница, каде што беше хоспитализиран ПОЧИНА.
Него на почетокот од месецов му беше дијагниостицарно дека е инфициран со новиот коронавирус, а лекарите му препорачаа самоизолација. Но, 57-годишниот маж намерно посетил два бара, за како што кажал, „да го шири вирусот“.
Во еден од баровите стапил во контакт најмалку со две лица, а најмалку едно е позитивно.
Во Јапонија со Ковид-19 заразени се повеќе од 1.500 луѓе, а 37 починале.

Алчноста е поголема болест од коронавирусот!

Апелираме да се остане дома. Полицијата почна да казнува

Вонредна состојба настанува кога ќе настанат големи природни непогоди или епидемии.

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

loading...