Поштар забележал девојче кое плаче, па се приближил: Кога ги видел нејзините раце се наежил, а приказната е страшна!

Loading...

Поштарот Иван Крисостомо ја работел својата нормална рута во Сакраменто. Но, еден ден му се случи нешто неверојатно.
Џон излегол од своето комбе за да го достави пакетот и слушнал звук на плачење. Потоа забележал 16-годишно девојче по име Кристал Ален како се крие зад грмушките.
Тој веднаш ги проценил нејзиното однесување и изглед и сфати дека таа многу се тресе. И пришол и ја прашал дали е сè во ред.
Кристал вознемирено покажувала на нејзините раце, викајќи: „Тие ставија нешто во мене. Ставија нешто. Тие доаѓаат по мене“.

Во тој момент, храбриот поштар сфатил дека девојчето им избегало на грабнувачите. Кристал три месеци била држена во заробеништво, постојано ја дрогирале и злоупотребувале и тоа луѓе за кои сметала дека се пријатели.
Единствено што сакала да направи е да ја повика мајка си, но таа била премногу потресена да разговара.
Тој одлучил да и помогне колку што можеше.
Сега нејзината приказна излегува во јавноста и е пострашна отколку што може да се замисли.

loading...