По караница следи секс, а по сексот?

Loading...

По караница следи секс, а по сексот?

По секоја караница помеѓу партнерите најчесто следи секс кој целата ситуација ја прави многу поприфатлива. Но што следи по сексот? Кога некој треба да ја признае вината, тоа најчесто го прават жените, а за тоа постои и научен доказ.

Една шпанска студија докажала дека по караницата најчесто се извинуваат жените. Спротивно на нив мажите освен што не се извинуваат туку и се убедени дека вината е во партнерот.
Најотворени и најподготвени на компромиси се жените на помлада возраст – се тврди во истражувањето, додека младите мажи на возраст од 25 до 33 години се најнеподготвени да ја признаат сопствената вина и грешки.

Најточниот афрички хороскоп!

Научниците веруваат дека главната причина за ова однесување може да се најде во воспитанието за време на кое од девојките се бара многу повеќе да ги изразуваат своите емоции, отколку што тоа се бара од машките деца.

Но, истражувањето уште покажало дека оние мажи кои се подготвени да ја погазат својата гордост и да се извинат имаат многу поквалитетен љубовен живот, позадоволна партнерка, пострасен и почест секс, а со самото тоа и тие се поисполнети.
Затоа, кога следниот пат ќе згрешите, признајте – тоа го прават вистинските мажи!

Пет пози во сексот кои кај жените ГАРАНТИРААТ оргазам

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...