По караница следи секс, а по сексот?

По караница следи секс, а по сексот? По секоја караница помеѓу партнерите најчесто следи секс кој целата ситуација ја прави многу поприфатлива. Но што следи по сексот? Кога некој треба … Продолжи со читање По караница следи секс, а по сексот?