ПО ТЕШКА НЕСРЕЌА ДЕТЕ БИЛО ЗАГЛАВЕНО ВО ВОЗИЛОТО ПОД ВОДА! Таткото стоел беспомошно и гледал, а потоа …

Пронајдете не на следниве мрежи: