Правила за “авантура за една ноќ”

Впуштањето во авантура за една ноќ им се случува речиси на сите. Причините за ова се целосно индивидуални. Некои тоа го гледаат како последен обид да ја преболат поранешната љубов, додека други се впуштаат во неа, за забава. Но, без оглед на мотивите, за вашата безбедност, важно е да обратите внимание на следново:
– Кажете и на пријателката каде точно одите и испратете и порака кога ќе стигнете     дома.
– Помирете се со фактот дека нема да има мазење.
– Решете го проблемот со каењето пред да се појави.
– Бидете сигурни дека чувствувате било каква поврзаност со лицето со кое планирате да се сплеткате.
– Употребата на кондом е морална. Нема тука дебата.
– Разговорот кој планирате да го водите наредното утро, решете го одма   вечерта, пред било што да се случи.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Впуштањето во авантура за една ноќ им се случува речиси на сите. Причините за ова се целосно индивидуални. Некои тоа г

Пронајдете не на следниве мрежи: