Пратеничката Сара Куниал: Италија беше жртвувана на олтарот на глобалистите

Loading...

Шпионирани, потчинети, третирани како криминалци од страна на власта која за два месеци ни ги уништи основните, природните и уставните права. Парламентот е заменет со вашите полициски сили кои ја направија Италија милитаризирана држава, а вашето медиумско бомбардирање како средство за пропаганда влијае на умот на Италијанците со паничен страв од умирање.

Пратеничката во Италијанскиот парламент, Сара Куинал, имаше жестоко обраќање на седницата посветена за мерките за заштита од коронавирусот. Таа упати остри критики и обвиненија до владеачкото мнозинство кое го објави за фашизам.

Моравте да се маскирате за да избегнете да бидете препознаени од Италијанците кои знаат дека оваа ситуација е предизвикана од истите луѓе кои денес велат дека сакаат да ја решат.

Зингарети зема пример од кампањата за вакцинација во Ломбардија, тој мислеше да ја наметне дури и во Лацио, знаејќи дека веќе има широк доказ дека вакцинацијата против грип води до 36 % повеќе ковид случаи . Како да не знаевме дека коронавирусот е ко-фактор и затоа показател за друга критичност на животната средина: Исто така електромагнетното загадување. Зошто Градилиштата за антени како оние на големите згради никогаш не стопираа поради  ковидот?!
Значи, во целост на оваа наука за светата инквизиција на ТВ во дневната соба, можете да жртвувате воен персонал, полиција и медицински персонал за експерименти на вакцина која знаеме дека нема да помогне за имунитет од вирусот.

Овие ДПЦМС мерки се неуставни и тие се симбол на фашизмот со црвена крв на нашите природни и уставни права!

Историјата не простува, а еден ден многу скоро, ќе мора да објасните зошто ја жртвувавте Италија и нашите уставни права со тоа што не втурнавте во геополитичките игри меѓу САД и Кина дозволувајќи оваа земја да стане територија на нови војни игри.

Значи, разговарам со вас претседателе, со известувачот Лорензин, толку драг на италијанскиот народ. Имам порака од Италијанците кои сакаат да ви покажат што ќе прават со вашите неуставни мерки… Со овие, преземете ги сите ваши апликации.

Декласифицирано: Пентагон официјално пушти 3 НЛО ВИДЕА за „расчистување на заблудите“

Бараме владата да ја оцени можноста да формира комисија составена од независни експерти од областа, вклучително ослободени од конфликти на интереси, со цел да се истражат биолошките ефекти од 4Г и #5Г радио фреквенции врз безбедноста на јавното здравје, рече Куниал.

Коронавирусот се задржува во воздухот во преполни простории и простории на кои им недостасува вентилација, откриваат истражувачите!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...