Прашање кое ги збунува идните возачи: Кој има предност на оваа раскрсница

Loading...

На социјалните мрежи се појави прашање од полагање на тестови на идните возачи кое го има во речиси сите земји во регионот.Прашањето е навидум едноставно но не и одговорот. На сликата има раскрсница со три возила а пред нив знак „Стоп“ и т.н „превртен триаголник“.
Прашањето е кој има предност? Што мислите?

loading...