Прва жртва во српската влада од КОРОНА ВИРУСОТ

Прва жртва во српската влада од КОРОНА ВИРУСОТ Државниот секретар во српското Министерство за заштита на животната средина, Бранислав Блажиќ почина од Ковид-19, беше објавено во српските медиуми. Блажиќ пред … Продолжи со читање Прва жртва во српската влада од КОРОНА ВИРУСОТ