Првите снимкии од венчавката на Пријовиќ

Loading...

Српските медиуми во чекор ја следат венчавката на пејачката Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ, синот на Брена, а веќе ги објавија и првите фотографии од младенците.
Двајцата насмеани пристигнале пред црквата каде ќе го кажат судбоносното “ДА“ .
Погледнете како изгледаат:

loading...