Први ФОТОГРАФИИ од несреќата во Хрватска

Loading...

За време на испитувањето на несреќата, полицијата утврдила дека се работи за автобус со косовски национални и регистарски таблици.
Фотографии од местото на несреќата беа објавени на повеќе хрватски медиуми:

loading...
Loading...