Први фотографии од новиот „Галакси воч 3“

Loading...

На јужнокорејската интернет-страница за сертификација на технолошки производи – НРРА, се појавија првите фотографии од новиот Самсунг „Галакси воч 3“ паметен часовник.
Дизајнот ќе биде сличен на оригиналниот модел „Галакси воч“ претставен во 2018 година, секако – со многу понапредни спецификации.
Овие паметни часовници работат со поддршка на Андроид оперативниот систем.

loading...