Пред згаснување повеќе од 300 франшизни продавници во Македонија!

Македонска национална асоцијација за франшиза (МАКФРАН) алармира дека од страна на Владата на РМ и надлежните ресорни министерства сѐ уште не се понудени сет мерки за помош и справување со … Продолжи со читање Пред згаснување повеќе од 300 франшизни продавници во Македонија!