Пред нас е убав сончев ден

Loading...

Во Скопје сончево со температура до 12 степени.
Утрово е најстудено во Берово, -6 степени, а максимални четири се измерени во Дојран.
Според УХМР, -5 е во Лазарополе и Маврово, -4 во Скопје Петровец, -3 во Тетово, -2 во Скопје Зајчев Рид, Струмица, Штип, Прилеп, Битола, Крива Паланка, Претор, Демир Капија и Крушево, -1 во Охрид и Куманово и еден степен во Гевгелија.

loading...