Пред нас 2 споени викенди

Loading...

По Голема Богородица- 28 август кога одморивме од работните обврски, следен неработен ден е 8 Септември, кој се паѓа во недела, па затоа се преместува и нема да се работи во понеделник.
Потоа следи 11 Октомври (петок), Ден на народното востание, со што добиваме повторно споен викенд.

loading...
Loading...