Пред 8 години се родија најубавите близначки на светот, погледнете како изгледаат денес

Loading...

Ава Марија и Леа Розе Клементер од Калифорнија се родени во јуни 2010 година, а едно од нивните први фотографии веќе стана хит во светот.
Едноставно ги освоија луѓето со крупните очи. Девојчињата денес имаат 8 ипол години и сите ги нарекуваат најубавите близначки на светот.
Нивната мајка Јаци вели дека Ава и Леа имаат бројни понуди од модни агенции, а освен манекенство се занимаваат со танц, но секако училиштето е на прво место.
Нивниот Инстаграм профил има повеќе од милион следбеници и често луѓето коментираат дека девојчињата изгледаат по малку тажно, но нивната мајка вели дека тоа не е вистина.
Таа вели дека девојчињата сакаат да се фотографираат и уживаат во тоа. Го споиле убавото со корисното и кариерата им е загарантирана.
Погледнете како изгледаат денес:

loading...