Прекини во сообраќајот кај Пресека

Loading...

Поради изведување градежни работи утре на патниот правец Кичево – Охрид ќе има прекин во сообраќајот во траење од 10 до 15 минути во периодо од 11 до 14 часот.
На патниот правец А на делницата од Пресека – село Врбјани ќе се изведува минирање од страна на ГП “Илинден“ од Струга.

loading...