Прекрасно: Шар Планина преполна со мечиња

Loading...

Благодарениe на совесните лoвечки друштва, Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе мечиња.
Како доказ за тоа е ова видео. Членовите на ловечките друштва ги хранат мечките и останатите диви животни на Шар Планина и успеваат да снимат несекојдневни видеа од нив.
Во прилог погледнете го видеото од мечињата на Шар Планина.

loading...